Gratis stadswandeling voor inwoners

Toerist in eigen stad

Je fietst, loopt of rijdt elke dag door onze stad. Maar heb je ooit écht gekeken naar de stad om je heen? We nodigen je graag uit om Oudenaarde te (her)ontdekken. Om te ontspannen en te genieten van de aangename dingen in het leven, hoef je namelijk echt niet naar de andere kant van de wereld te reizen. 

De stadswandeling van Toerisme Oudenaarde is een echte aanrader om de stad te ontdekken op een andere manier. Het boekje met twee wandelroutes van elk ongeveer vier kilometer werd deze zomer in een gloednieuw kleedje gestoken. Daarom krijgt elke inwoner van Oudenaarde een gratis boekje, ideaal voor een gezellige herfstuitstap. Je kan jouw boekje afhalen t.e.m. 30 oktober in het infokantoor van Toerisme (Stadhuis, Markt).

Op zoek naar meer inspiratie? Surf naar visit.oudenaarde.be, kom langs in het infokantoor (in het stadhuis, op de markt) of contacteer Toerisme Oudenaarde via 055 31 72 51 en visit@oudenaarde.be. Ook op de Facebookpagina @VisitOudenaarde deelt Toerisme Oudenaarde tips over hoe je de herfstsfeer kunt opsnuiven in onze stad of wat je kunt doen als het herfstweer juist even niet mee zit.

Terug naar nieuwsoverzicht