Eerste hulp bij ICT-problemen

Gratis voor OK-passers

Slimme IT-studenten uit Oudenaarde en omgeving komen via het project BEEGO al jouw ICT-vragen aan huis oplossen. Van leren werken met een iPad en een nieuwe printer installeren tot wegwijs geraken in online bankieren en problemen met internet, e-mails en virussen aanpakken. 

Belangrijk voor studenten

Verschillende hogescholen vinden het waardevol dat hun studenten ervaring opdoen in de praktijk. Daarom stimuleren zij de studenten om zich te engageren voor een studentenjob bij BEEGO. De studenten verdienen zo niet alleen een centje bij, ze krijgen hiervoor een aantal punten die mee tellen voor hun studiegebied. Bovendien helpen ze mee de digitale kloof te verkleinen en leveren een bijdrage aan de maatschappij.

Digitale kloof verkleinen

Ook het stadsbestuur vindt de digitale kloof verkleinen belangrijk. Daarom kunnen OK-passers en inwoners die bij het Sociaal Huis coronasteun aanvroegen een uur lang gratis van deze dienst gebruikmaken. Zij kunnen hiervoor gratis digicheques verkrijgen via OCMW Oudenaarde.

Ook voor wie geen OK-pas heeft

Ook als je niet over een OK-pas beschikt, kan je BEEGO inschakelen voor kleine en grote ICT-vragen. Surf voor meer info en tarieven naar www.beego.be. BEEGO telefonisch bereiken kan via 078 485 400.

Meer info over de OK-pas (Oudenaardse Kansenpas) vind je hier >

Terug naar nieuwsoverzicht