Brainstorm mee over sportsite Rodelos

Dinsdag 23 mei

Heb jij ideeën over hoe 'lege' open ruimtes aan sporthal Rodelos een leuke invulling kunnen krijgen? Of brainstorm je hier graag over mee? Kom dan op dinsdag 23 mei naar het Beweeg- en Sportplatform op de sportsite.

Een outdoor-yoga-plek, een relaxzone met hangmatten, een extra speelpleintje: er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om de 'lege' zones op de Oudenaardse sportsite een bestemming te geven. Om te weten te komen welke noden en wensen er leven onder de bezoekers van de site, zal onderzoeksgroep Vital Cities een interactieve brainstormsessie van ongeveer een uurtje begeleiden tijdens het Beweeg- & Sportplatform van dinsdag 23 mei.

Praktisch

Het Beweeg- & Sportplatform van dinsdag 23 mei start om 19.15 uur met een rondleiding op de sportsite aan Rode Los 1A. Na een pauze- en netwerkmomentje vanaf 20.15 uur wordt de participatie om 20.45 uur aangevat. Het einde van de avond is voorzien omstreeks 21.45 uur, bij een hapje en een drankje.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is nodig via www.oudenaarde.be/sportplatform.

Slotstuk

Vorig jaar werd bekendgemaakt hoe sportsite Rodelos er over enkele jaren zal uitzien. Er komen onder meer volwaardige zones voor sporttakken als atletiek, voetbal en baseball. Tegelijk werd ook strategisch nagedacht over de herlocatie van paden, pleinen en groene zones. De zoektocht naar een bestemming voor deze groene zones vormt het slotstuk van deze totaalherinrichting.

Naast een interactieve brainstormavond wordt er ook nog een online bevraging voorzien. Meer info volgt via de website, sociale media en digitale nieuwsbrief van de stad.

Terug naar nieuwsoverzicht