Airkesmachine

Een voordeur-concertje in tijden van corona

Tijdens de maanden februari, maart en april (telkens op vrijdag en zaterdag) doorkruist Oudenaardist Micha Vandendriessche met zijn Airkesmachine alle Oudenaardse deelgemeenten. Op aanvraag brengt hij een muzikale serenade aan huis. Met dit project willen we ons voornamelijk richten naar mensen die het in deze periode van afzondering en isolement wat moeilijker hebben.

Denkt u iemand te kennen in uw buurt of in een andere Oudenaardse deelgemeente die wij zouden kunnen verblijden of een hart onder de riem kunnen steken met een concertje aan huis, dan kan u via deze LINK de naam en het adres van betreffende persoon, uw keuze van lied en een bijhorende boodschap meedelen. Afhankelijk van het aantal aanvragen zal er een selectie worden gemaakt.

In eerste fase trekt Airkesmachine langsheen alle Oudenaardse zorgcentra. Tijdens de daaropvolgende weken zal deze muziekmobiel neerstrijken in alle Oudenaardse deelgemeenten op gericht verzoek. En mocht u Airkesmachine zien passeren in uw straat, weet dan dat uitbundig meezingen is toegestaan.

Airkesmachine is een samenwerking tussen De Woeker, LDC De Vesting en Micha Vandendriessche. Dit project kadert eveneens binnen het concept van 'Warme Buurten'.

Terug naar nieuwsoverzicht