Minder hinder

Helaas is enige hinder tijdens de uitvoering van zo’n omvangrijk project niet te vermijden.

Maatregelen om die hinder te beperken worden bij alle openbare werken voorzien maar bij dit specifieke project gaan we nog een stap verder.
Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de bereikbaarheid: de aannemer werkt in zeven verschillende fasen, waardoor de omgeving steeds zo optimaal mogelijk toegankelijk zal zijn.
Voor het eerst is in een bestek opgenomen dat de aannemer een bonus krijgt als de werken binnen de vooropgestelde termijn uitgevoerd zijn!
 

Ondernemers

Speciaal voor de centrumhandelaars en -horeca voorzien we één centraal aanspreekpunt waar jullie (of bv jullie leveranciers,...) steeds terecht kunnen met allerhande vragen of opmerkingen: de ‘bereikbaarheidsadviseur’.
Deze is te contacteren via bereikbaarheid@oudenaarde.be of telefonisch op 055 33 99 69

Wie als ondernemer tijdelijk last ondervindt van openbare werken, kan eventueel ook in aanmerking komen voor een Vlaamse inkomenscompensatievergoeding.
Onze dienst economie helpt jullie hierbij graag verder!

 
Particulieren

Ook wie geen zaak heeft op de Markt, kan soms met vragen zitten. Heb je een opmerking of een probleem, of wil je wat meer informatie, neem dan contact op via markt@oudenaarde.be. Wij proberen (tijdens de week) steeds binnen de dag te antwoorden!