Meskerem Mees

Caesar Tour

Meskerem Mees - Caesar Tour
Datum
woensdag 02 november 2022 - 20:30
Type
Locatie
Prijs
20 euro

Neem een stemgeluid zo helder als bronwater, voeg een gulle dosis puurheid toe en werk af met een portie eigenzinnigheid, en je hebt Meskerem Mees. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van Frederik Daelemans, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar verhalen blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar eerste single Joe wint Meskerem Mees twee jaar geleden meteen de harten in België en met haar debuutplaat ‘Julius’ verovert ze, net als de Romeinse naamgenoot, stilaan Europa.

De lat ligt meteen hoog en bevestigt wat iedereen voelt: Meskerem is geen eendagsvlieg.

 

Support act: Kevin!

Kevin! is een singer-songwriter afkomstig uit Holloway, Noord-Londen, die zijn vak al vele jaren slijpt. Zijn liedjes zweven over doordachte en ingewikkelde akkoordenschema's en balanceren tussen geestige en eerlijke lyriek. Het online uitbrengen van een reeks liedjes heeft intussen de aandacht getrokken van het hele land, met name het nummer 'Hell', een ode aan zijn parttime carrière als schilder/decorateur.