Beleef de Duurzame Week!

Activiteiten van 18 t.e.m. 25 september

Week van de Duurzame Gemeente, ook in Oudenaarde

Wie worden de allereerste Duurzame Helden van Oudenaarde? Aftellend naar hun bekendmaking, biedt het stadsbestuur jou tijdens de Week van de Duurzame Gemeente een gevarieerd programma aan duurzame activiteiten aan. Want samen maken we verschil!
 

Activiteiten – doe je mee?

Week van de Duurzame Gemeente

Van 18 t.e.m. 25 september 2021 viert de hele wereld de zesde verjaardag van de zesde verjaardag van Agenda 2030, een langetermijnagenda van de Verenigde Naties met 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s / Sustainable Development Goals). Die moeten van de aarde een meer duurzame plaats maken tegen 2030 (bekijk zeker eens dit filmpje). Ook Oudenaarde feest mee: we hangen de SDG-vlag uit aan het stadhuis, organiseren duurzame activiteiten en zetten onze eigen Duurzame Helden in de kijker.
 

Duurzame Helden

  • Spannend
    De ontknoping volgt op zaterdag 25 september 2021! Maak kennis met deze bijzondere mannen en vrouwen op deze webpagina, onze Facebook- of Instagrampagina.
  • Dankjewel
    We bedanken alle inwoners die de tijd namen om hun Duurzame Held te nomineren. Kandidaten die het niet haalden, kunnen opnieuw genomineerd worden in 2022. Ook dan zal gelden: hoe sterker de argumentatie (en niet hoe meer nominaties), hoe meer kans.
Terug naar nieuwsoverzicht