Maandag 15/09: Workshop (wilde) kruiden in de keuken i.s.m. Fleurne - 13u tot 15u
Proeverij met receptjes & maak je eigen kruidenboter!
Laat je smaakpapillen verrassen tijdens deze unieke workshop vol geur, kleur en smaak!
We starten met een heerlijke apero waarbij we vlierbloesemsiroop en magnoliasiroop proeven — puur lente in een glas. Daarna duiken we de natuurkeuken in met verrassende dips zoals paardenbloemconfituur/gelei en daslookpesto.
Daarna ga je zelf aan de slag: we maken een eigen kruiden- of bloemenboter, heerlijk op een sneetje brood, een toastje of bij een stukje versgebakken vlees. Je gaat naar huis met inspiratie én je zelfgemaakte boter.
Wanneer?
Namiddag: 13u - 15u
Prijs: 20 euro per persoon
Plaatsen beperkt
Inbegrepen: alle ingrediënten, receptjes en proevertjes!
Wij zorgen voor de materialen, jij voor de goesting!
Inschrijven verplicht – wees er snel bij!