Buitenspeeldag 2022

Woensdag 20 april 2022 is het weer zover. Dan organiseren Nickelodeon, Nick Jr., Studio 100 TV, Ketnet, VTMKZOOM, KADET en de Vlaamse Overheid voor de 15de keer de BuitenSpeelDag.

 

Ook Jeugdcentrum Jotie, Sportdienst Oudenaarde en The Outsider Club doen mee!
Terwijl de kinderzenders enkel een zwart scherm uitzenden, zorgen wij ervoor dat het jou aan plezier niet zal ontbreken. Wij tonen je hoe je met weinig moeite buiten de tijd van je leven kan beleven. Gedurende de volledige namiddag kunnen kinderen terecht op 3 verschillende locaties waar er naar hartenlust buiten kan worden geravot.
Om op deze verschillende locaties te geraken, voorzien wij voor alle deelnemers een kaart met daarop de veiligste fietsroute.

Haal dus alvast jullie fiets van onder het stof en leg je speelkledij klaar want deze BuitenSpeelDag wordt er eentje om zeker niet te missen!
 

3 locaties vol speelplezier!

Kom langs op de Site Rode Los, de speelstraat in de Hofstraat of het speelpleintje aan de Donkvijver en ga samen met ons een namiddag vol beestig buiten spelen tegemoet.

 

Weer of geen weer, trek je speelkledij aan en speel met ons mee, er is die dag toch niks op het tv.

 

Nu al zin om buiten te spelen? Neem dan onze Bucketlist van de vorige edities bij de hand voor leuke ideeën en speel er op los!