Bierfeesten

Van 24 tot en met 26 juni

Doorheen het centrum van de stad kan je tijdens de Bierfeesten over de verschillende feestpleinen - op wandelafstand van elkaar - proeven van een mengeling van muziek, cultuur, sfeer, animatie en streekproducten.

Van vertrouwde favorieten tot nieuwe concepten, de Adriaen Brouwer feesten zijn van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni terug van weggeweest en het stadsbestuur, brouwerijen Liefmans en Roman, eventbureau Pete's Promotions en alle andere partners tellen samen met jullie af. 

 

Mobiliteit

Om alles vlot te laten verlopen, wordt de verkeerssituatie in het centrum tijdelijk aangepast. Lees hier de verkeersmaatregelen die van kracht zullen zijn.

Een aantal feestpleinen situeren zich op bestaande parkings, zoals de parkeergelegenheden aan de Minderbroederstraat, de Ham en de Markt. Kom je met de auto, dan kan je tijdens het evenement parkeren op de verschillende parkings aan de rand van het centrum waaronder het Tacambaroplein, de Woeker, de Bekstraat, Tussenmuren en de Stationsstraat.  Bekijk hier het plan van het stadscentrum.

Kom je met de fiets, dan zijn er drie fietsparkings voorzien: 

  • op het Droesbekeplein
  • op het Tacambaroplein (aan de kant van het college)
  • in de Broodstraat (op het pleintje aan de Krekelput)

 

Ontdek de feestpleinen