Ontmoet je innerlijke melodie

In deze uitdagende tijden krijgen velen van ons vaak te maken met nieuwe innerlijke belevingen, gevoelens en ook twijfels. Misschien ontstaat daardoor een sterk verlangen om jezelf tot expressie te brengen. Voel je je aangetrokken tot muziek, en wil je muziek graag een rol laten spelen in je innerlijke ontdekkingstocht? Wil je graag meer verbinding met jezelf en je omgeving ervaren? Dan nodig ...


In deze uitdagende tijden krijgen velen van ons vaak te maken met nieuwe innerlijke belevingen, gevoelens en ook twijfels. Misschien ontstaat daardoor een sterk verlangen om jezelf tot expressie te brengen.

Voel je je aangetrokken tot muziek, en wil je muziek graag een rol laten spelen in je innerlijke ontdekkingstocht? Wil je graag meer verbinding met jezelf en je omgeving ervaren? Dan nodig ik je van harte uit om mee te gaan op muzikaal pad in deze 3-delige reeks. Intuïtieve vormen van expressie zoals muziek kunnen ons helpen om beter in contact te komen met onszelf. Het is een taal die zich niet alleen gemakkelijk laat horen, maar zich ook direct laat voelen. Dat maakt muziek zo bijzonder. Je hebt misschien het idee dat je notenkennis of ervaring moet hebben om muziek te spelen, maar dat is in deze reeks helemaal niet nodig.

Wat houdt het in? We ontdekken de unieke klankstem van verschillende instrumenten naar keuze: piano, djembé, xylofoon, gitaar, handpan, enz. Improvisatie staat daarbij centraal, d.w.z. dat we muziek spelen die spontaan bij ons opkomt, zonder partituren. Het is op die manier gemakkelijker om onze eigen intuïtie en spontaniteit de volle vrijheid te geven. We doen ook andere oefeningen om de verbinding met onszelf en onze omgeving te versterken. Vaak zijn dat muzikale luisteroefeningen, oefeningen rond stemwerk, oefeningen die beeld en muziek combineren, enz.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Praktijk Corligo
Baarstraat 16, 9700 Oudenaarde 50.8404009 - 3.6083197
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 15.0
Reservaties