Museumnacht

Beleef een magische nacht tussen de mythische dieren van het MOU Ontdek de magie in kunst Op vrijdag 22 november, van 18u tot 22u, staat het MOU Museum volledig in het teken van de beleving. Eeuwenoude tapijten vertellen hun verhalen uit lang vervlogen tijden en magische dieren komen tot leven. Maak tijdens Museumnacht kennis met het magische dier Buraq, een beeldhouwwerk van kunstenaar Johan ...


Beleef een magische nacht tussen de mythische dieren van het MOU

Ontdek de magie in kunst

Op vrijdag 22 november, van 18u tot 22u, staat het MOU Museum volledig in het teken van de beleving. Eeuwenoude tapijten vertellen hun verhalen uit lang vervlogen tijden en magische dieren komen tot leven. Maak tijdens Museumnacht kennis met het magische dier Buraq, een beeldhouwwerk van kunstenaar Johan Tahon. Dit mythische wezen neemt voor het eerst zijn intrek in het MOU en is een voorbode voor de grote tentoonstelling die volgt in 2020.

Museumnacht op kindermaat

Kinderen hebben een heel eigen kijk op kunst. Ze laten hun fantasie de vrije loop met de instrumenten die ze aangereikt krijgen. Ook tijdens Museumnacht beleven kinderen het MOU op hun eigen manier. Wie het pad met de mysterieuze lichtjes volgt, komt terecht in de wonderlijke groene wereld vol spannende verhalen. Trek erop uit en ga op zoek naar fabelachtige wezens. Of beter nog: laat je zelf omtoveren tot een grappig, lief of lekker griezelig groen monster! Zin gekregen in een inspirerende, spannende, grappige, magische avond met het hele gezin? Kom dan zeker naar Museumnacht op vrijdagavond 22 november. Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Stadhuis
Markt 1, 9700 Oudenaarde 50.8437355 - 3.6044302
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis