Krachtig en soepel bewegen in Eine - Full Body Workout

Full Body Workout: een nieuwe kijk op beweging! Een intensieve training gericht op vetverbranding, kracht, stabiliteit en soepelheid. Er komen bewegingselementen aan bod uit yoga, functionele training, corestability en animal movement. Er komen ook spring- en loopbewegingen aan bod die de hartslag naar omhoog brengen, waardoor de impact iets groter is dan de Dynamic Flow. Correct en compleet ...


Full Body Workout: een nieuwe kijk op beweging!
Een intensieve training gericht op vetverbranding, kracht, stabiliteit en soepelheid. Er komen bewegingselementen aan bod uit yoga, functionele training, corestability en animal movement. Er komen ook spring- en loopbewegingen aan bod die de hartslag naar omhoog brengen, waardoor de impact iets groter is dan de Dynamic Flow. Correct en compleet bewegen blijft prioriteit bij Upside Down!
Ben je bereid jouw fysieke grenzen te verkennen en sta je open voor vernieuwende en uitdagende oefeningen? Deze les richt zich naar mannen en vrouwen die progressief willen werken aan een betere algemene beweeglijkheid. Het enige wat je daarvoor nodigt hebt is je lichaam en de wil om ervoor te gaan!
De 10-beurtenkaart werkt met een beloningssysteem!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Serpentstraat
15 , 9700 Eine (Oudenaarde) 50.8685791 - 3.6179761
Wanneer

tot

Open op:

  • Zaterdag van 10:00 tot 11:00
Prijs
€ 11.0
Contact
v.lagae@telenet.be
Fax: 0475 50 52 49