ESME BOS & BART VOET - Lied - AFGELAST

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet vertolkten tot hiertoe songs in verschillende talen en genres. U kunt hen kennen van ‘Wiegelied’ of ‘Nachtegaal’, van ‘WALS’, Tres Tigres Tristes, El Tattoo del Tigre en ‘Duveltjeskermis’. Met het concert ‘LIED’ slaan ze een nieuwe weg in. Ze schreven zelf nieuwe, nederlandstalige liedjes en vertaalden een paar anderstalige favorieten naar het ...


Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet vertolkten tot hiertoe songs in verschillende talen en genres. U kunt hen kennen van ‘Wiegelied’ of ‘Nachtegaal’, van ‘WALS’, Tres Tigres Tristes, El Tattoo del Tigre en ‘Duveltjeskermis’.

Met het concert ‘LIED’ slaan ze een nieuwe weg in. Ze schreven zelf nieuwe, nederlandstalige liedjes en vertaalden een paar anderstalige favorieten naar het Nederlands.

‘LIED’ is verlangen, de zee, de liefde en een vader. Helder, hoopvol, troostend.

Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve dan haar de liedjes ook zelf te zíén zingen. (Peter Vantyghem - De Standaard ****)

Esmé Bos is wereldtop van bij ons. Een stem uit de duizend. Ze voegt warme weldaad toe aan de dagen. (Annemie Tweepenninckx - Radio 1)

Zang: Esmé Bos, Gitaar, toetsen en zang: Bart Voet, contrabas: Ben Faes, licht en geluid: Geert De Wit

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
CC De Woeker
Woeker 3, 9700 Oudenaarde 50.8453113 - 3.6067707
Wanneer
03/04 om 20:30
Organisatie
Prijs
€ 15.0
Reservaties
cc.de.woeker@oudenaarde.be
Telefoonnummer: 055.301366
Contact