Tournée Pédale

Nu de wielerhelden de mooie heuvels van onze geliefde Vlaamse Ardennen zo stilletjesaan achter zich laten, is het aan jou!

Schuilt er ook een (kleine) fietsheld in jou?
Begin dan maar af te tellen naar Tournée Pédale!

Van 6 tot 26 mei gaan we in Oost-Vlaanderen samen de uitdaging aan om zoveel mogelijk de wagen aan de kant te laten en te kiezen voor alternatieven (zoals bijvoorbeeld te voet gaan, met de fiets of het openbaar vervoer).

Wat?! Drie weken lang zonder auto?

Dat gaat wel lukken!

Met Tournée Pédale proberen we jou te inspireren om bewuster met je auto om te gaan. Voor sommige verplaatsingen zal je misschien een wagen nodig hebben, maar voor veel andere verplaatsingen helemaal niet. Probeer tijdens Tournée Pédale zoveel mogelijk de auto te mijden en denk eens na over een alternatief. Hou je verplaatsingen bij op een invulformulier en geef de resultaten op het einde van de campagne online door.

Zo gaan we samen voor gezonde lucht, een betere mobiliteit en het is goed voor je gezondheid, je humeur en je portemonnee!

Het stadsbestuur roept alle medewerkers, mandatarissen en inwoners van Oudenaarde op om deel te nemen.

Schrijf je HIER in! 

In het weekend van 27 en 28 april ontvang je je deelnemerspakket en je maakt ook kans op hele mooie prijzen!

 

Tournée Pédale is een initiatief van beweging.net, AVS, Christelijke Mutualiteit, Familiehulp, VDK Bank en de provincie Oost-Vlaanderen.

Terug naar nieuwsoverzicht