Open zondag op 17 maart 2019

Vél’O? Dat is het begin van de lente in Oudenaarde WinkelStad: kom snuisteren tussen de nieuwe collecties of geniet van het eerste terrasje tijdens de OPEN ZONDAG op 17/03. Tal van shops en horecazaken openen hun deuren voor een gezellige winkelwandelnamiddag!

En er valt nog meer te beleven Stap of trap dwars door Oudenaarde en ontdek geweldige straatanimatie, muziek en allerlei fietsactiviteiten voor jong en oud. Shop zonder zorgen in de centrumstraten: de Broodstraat, Nederstraat, Markt, Hoogstraat en Minderbroederstraat zijn voor 1 namiddag autovrij.

Bezoek de fietsstandjes op de Markt: leer alles over elektrische fietsen bij Asfra-Flanders, breng je tweewieler bij De Fietsenier voor een check-up of laat je stalen ros gratis graveren door de Lokale Politie Vlaamse Ardennen! Kindjes mee? Vélo Yoeto zorgt voor leuke fietsdoe-activiteiten voor kleuters en lagere schoolkinderen! Maak een testrit met een van de hippe EZ-Rider elektrische plooifietsen op het

Tacambaroplein. Kom met de fiets naar het centrum, parkeer op de uitzonderlijke én bewaakte fietsenstalling op de Markt en krijg 3 extra Kras&Win-loten.

Terug naar nieuwsoverzicht