Op zoek naar Hanske de Sporter aan de Donkvijver

Stad Oudenaarde organiseert een actieve gezinszoektocht aan de Donkvijver, in het kader van Maand van de Sportclub en de #buitenbeleefjemeer-actie van Sport Vlaanderen en MNM.

De maand mei staat dit jaar in het teken van “Maand van de Sportclub”, dus organiseert Sport Vlaanderen in samenwerking met MNM gedurende de volledige maand een “Buiten beleef je meer”-actie voor jongeren tussen de 12 en de 18 jaar. Het doel? Jongeren (her)activeren om te gaan sporten of een nieuwe sport te gaan ontdekken. 

In deze zoektocht wordt jong en oud uitgedaagd om tien verschillende sportfiguren rondom de Donkvijver te gaan opsporen aan de hand van leuke weetjes en tips die met een QR-code kunnen worden verkregen. Doorheen de zoektocht kunnen de deelnemers cijfers bemachtigen, waarmee ze uiteindelijk de code van de schatkist op het einde van de zoektocht kunnen kraken. De eerste 500 deelnemers gaan met een leuke gadget huiswaarts.

Iedereen kan vrij deelnemen aan de zoektocht, een infobord aan The Outsider legt je uit hoe je van start kan gaan! De gezinszoektocht blijft al zeker gedurende de volledige maand mei beschikbaar en is toegankelijk voor jong en oud, een echte aanrader voor het hele gezin.

Terug naar nieuwsoverzicht