Mee nadenken over het ruimtelijk beleid in Oudenaarde?

Oproep kandidaten GECORO

Met de start van de nieuwe legislatuur wordt ook de Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening (GECORO) opnieuw samengesteld. Hiervoor zijn we nog op zoek naar 2 geëngageerde deskundigen met name een deskundige mobiliteit en een deskundige duurzaamheid.
Ben je professioneel bezig met mobiliteit of duurzaamheid? Wil je graag actief meedenken over het ruimtelijk beleid en advies geven aan het stadsbestuur? Stel je dan kandidaat om te zetelen als deskundige ‘mobiliteit’ of ‘duurzaamheid’ in de GECORO.

 

Interesse?

Maak je kandidatuur aangetekend over aan het College van Burgemeester en Schepenen van de stad Oudenaarde, Tussenmuren 17, en dit vóór 1 augustus 2019

De kandidatuur moet volgende gegevens bevatten: naam en adres, geboorteplaats en -datum, beroep, telefoon- of gsm-nummer, e-mailadres en de motivatie waarom je in aanmerking komt als deskundige ‘mobiliteit’ of ‘duurzaamheid’ (op basis van diploma en/of ervaring in de sector).

Meer informatie kan je bekomen bij Stefaan Audooren, stedenbouwkundig ambtenaar bestuur infrastructuur ruimtelijke ordening (stefaan.audooren@oudenaarde.be of 055 33 51 43).

Terug naar nieuwsoverzicht