Buitenspeeldag

Woensdag 22 april 2020 is het weer zover. Dan organiseren Nickelodeon, Nick. Jr., Studio 100 TV, Ketnet, vtmKzoom, KADET en de Vlaamse Overheid voor de twaalfde keer de Buitenspeeldag.

Na een succesvolle editie op de markt vorig jaar, slaan de jeugddienst, de sportdienst en de Jonge Wolven opnieuw de handen in elkaar voor een spetterende editie.
Dit jaar vind je ons terug op de sportsite Rode Los, vlak naast de sporthal, waar je bij het aanmelden een fietskaart in ruil krijgt. Deze fietskaart leidt je veilig naar onze derde locatie, het vernieuwde speelplein in de Kerkkouter te Bevere of toont je de snelste weg naar het avontuurlijke speelparadijs dat de vrijwilligers van De Jonge Wolven voor jou hebben voorzien op het speelterrein aan de SportOase Zwem.com.

Naast de fietskaart ontvang je ook een stempelkaart. Heb jij, na afloop, 3 stempeltjes op jouw kaart?
Dan krijg je van ons het enige echte Buitenspeeldag-polsbandje. Er zijn 100 stuks voorzien, op is op.

De eerste 200 kinderen die zich aanmelden ontvangen naast de fietskaart en de stempelkaart een I <3 Buitenspelen-tattoo.

Afsluiten doen we opnieuw met een ruilpicknick. Breng dus zeker en vast jouw lekkerste (zelfgebakken) dessertje mee.

Programma:

13u: start Buitenspeeldag
13u30 - 16u: spelen op 3 verschillende locaties - Sportsite Rode Los, speelplein SportOase Zwem.com, speelplein Kerkkouter
16u - 17u: ruilpicknick

Weer of geen weer, trek je speelkledij aan en speel met ons mee, er is die dag toch niks op het tv.