Drumshow "Push your drumming" ft. Michael Schack

Al voor de 4de keer rijden Michael Schack (bekende Antwerpse drummer bij o.a. Netsky, Milk Inc., Ozark Henry en Roland Artist) en Christophe Cools (Roland) doorheen de Benelux met een spiksplinternieuwe nieuwe reeks Push Your Drumming-clinics. En deze keer houden ze halt in CC De Woeker in Oudenaarde!

De totaal nieuwe show, met de allerlaatste Roland V-Drums nieuwigheden in de spotlights, brengt ook nu weer nieuwe oefeningen, muzikale inhoud en sound tips die elke moderne drummer up-to-date houden. En uiteraard met de ontwapenende Schack & Cools-humor als toetje.

Omdat zowel Michael als Christophe deel uitmaken van het ontwikkelingsteam van Roland geven ze ook nu weer aan de hand van knallende muzikale voorbeelden de beste inkijk in hoe en wat. Inkijk? Jawel, de videoprojectie setup gaat mee om alles goed in beeld te brengen.

De live aanwezige Push Your Drumming– clinic bezoekers zullen geïnspireerd met exclusieve PYD data  weer naar huis terugkeren: zij krijgen namelijk toegang tot de nieuwe oefeningen, nieuwe video clips, sound samples enz… Nogmaals, énkel op voorwaarde dat je aanwezig bent tijdens de show.

Inschrijven is helemaal gratis en kan door een mailtje te sturen naar melina.hellebaut@oudenaarde.be. Vermeld bij je inschrijving: je naam, adres, emailadres en telefoonnummer.

Datum
zondag 28 oktober 2018 - 15:00
Locatie
Prijs
GRATIS