Taxi's

Taxi abonnement

De Oudenaardse taxibedrijven De Meyer en Tik Taks bieden aan de Oudenaardse 65-plussers de mogelijkheid tot het nemen van een taxi abonnement.

Voor 65-plussers voor wie het aanbod van de Lijn niet voldoende is, die niet meer zo goed te been zijn, of die niet meer met de auto willen rijden is dit een uitgelezen kans om de eigen mobiliteit sterk te verbeteren.

Voor bedrag van € 90 per maand voor een eerste gebruiker en € 60 vanaf de tweede gebruiker (gedomicilieerd op hetzelfde adres) kunnen 65-plussers een taxiabonnement kopen. Ze hebben dan recht op twee taxiritten per dag (behalve op zondag) en dit tussen 9u en 20u (instaptijd). Het abonnement is enkel geldig op het grondgebied van Oudenaarde.  De gewenste ritten moeten ten laatste een dag op voorhand gereserveerd worden. Het taxibedrijf engageert zich om zoveel als mogelijk de ritten in te plannen op de door de klant aangevraagde uren. Ritten die binnen het abonnement vallen kunnen niet gecombineerd worden met ritten die buiten de voorwaarden vallen.

Voor verdere informatie of de aanvraag van een abonnement kan u terecht bij een van de twee betrokken taxibedrijven.

Taxi de Meyer:
Broekstraat 107
9700 Oudenaarde
T  055 31 31 31
info@taxidemeyer.be

Tik-Tax bvba:
Markt 59
9700 Oudenaarde
T  055 69 69 69
info@tiktax.be

Met klachten (enkel klachten, geen reservaties of inschrijvingen) kan je terecht bij het meldpunt van de stad Oudenaarde:
T  055 33 51 46
mobiliteit@oudenaarde.be