CULTUURRAAD ZKT NIEUWE BESTUURSLEDEN

Ben jij de geknipte man/vrouw voor het bestuur van de Oudenaardse cultuurraad?

Draag je Oudenaarde een warm hart toe? Zijn cultuur en cultuurverenigingen jouw ding? Vind jij ook dat Oudenaarde nog meer een kunst- en cultuurstad moet worden? Wil jij ook mee culturele evenementen organiseren? Wil je zelf actief inbreng en inzage hebben in het cultuurbeleid van onze stad?

Wie zijn we? Het bestuur van de cultuurraad Oudenaarde zijn (maximaal) 11 energieke burgers die samen zetelen in de adviesraad ‘cultuur’ voor de stad Oudenaarde. De cultuurraad vertegenwoordigt alle Oudenaardse socio-culturele verenigingen en kunstenaars in de communicatie met de stad en vertaalt hun stem via adviezen en culturele evenementen.

Wat doen we? We organiseren Onderstroom en de cultuurcafés. We wikken en wegen nieuwe culturele initiatieven. We adviseren de stad als het gaat over cultuur, kunst en verenigingsleven (oa. Over hun subsidies) We ondersteunen en verdedigen onze kunstenaars, cultuurliefhebbers en de vele socio-culturele verenigingen…

Voorwaarden? Je bent ouder dan 18. Je woont in Oudenaarde of jouw vereniging is er actief. Je bent bereid om wat van je vrije tijd te besteden aan het bestuur van de cultuurraad en het organiseren van culturele evenementen.

Iets voor jou? Stel je kandidaat via cultuurraad@oudenaarde.be ! Doe het zo snel mogelijk. Op woensdag 19 december stellen we de kandidaten voor en wordt de nieuwe cultuurraad voorgesteld…

Terug naar nieuwsoverzicht