Bierfeesten @ De Woeker

zaterdag 26 juni '19

De Woeker draagt ook weer zijn steentje bij aan een gevarieerde culturele programmatie tgv de Adriaen Brouwer Bierfeesten op zaterdag 29/06/19. Als norm geldt zowat muziek die evengoed op het podium in de zaal had kunnen staan, maar buiten in de ondertussen eigen intieme Woekersfeer nog beter tot haar recht komt.

Eli Goffa, een jonge singer-songwriter, die het stevigere werk niet schuwt. Met zijn Band of Eli sloeg hij eerder al heel wat leeftijdsgenoten in zijn muzikale ban. Tijd voor een ander publiek om met zijn groot talent kennis te maken.

Dirk Blanchart draagt een ferm kwaliteitslabel. Na het voor de Belpop memorabele Luna Twist, maakte hij de ene comeback na de andere met oerdegelijke tijdloze sterke songs. Zelf omschrijft hij zijn huidige stijl als rocknrollbluesoulfunkfolkreggaejazz, waarvan je op zijn recente album “A Boy Named dIRK” al een proevertje hoort.

Letz Zeppelin, een tribute aan een absoluut icoon in de rock wereldwijd, als ondertussen klassiek sluitstuk. Het blijkt dik 50 jaar geleden dat Led Zeppelin de wereld verblufte met hun debuut. De coverband, die met hun act al scoorde op internationale podia, neemt jullie mee op een onvergetelijke trip richting Led Zeppelinland. Soms loeihard, soms ingetogen.
“We stijgen met een zucht, tot boven in de lucht!” of nemen we de “Stairway to Heaven”?

Stand up –comedy in combinatie met de presentatie van de avond verzorgt Joost Van Hyfte. Als comedy-kok maakt hij de evidente sprongetjes naar de culinaire aspecten van het Oudenaards bier. Joost heeft drie “interventies” op zijn Woekermenu staan.

Verrassende animatieacts en ingrepen van beeldende kunst vervolledigen het aanbod. Zoals Mr. Rambour een opgewekte en bovenal charmante postbode. “Hij zou de Venus van alle postbodes kunnen zijn”.

Er is weer friet met stoofvlees met Oudenaards bruin bier.
Alle Oudenaardse brouwerijen en bieren komen bovendien aan bod. De Woeker kan zich de luxe permitteren om die ook nog in het gepaste glas te schenken.

Verder zijn er de visuele accenten, de artistieke verlichting, het aangename publiek en nog vele, andere, warme verrassingen!

 

Gratis

20u00 Joost Van Hyfte – Comedy Kok

20u30 Eli Goffa

22u00 dirk Blanchart

23u30 Letz Zeppelin

Terug naar nieuwsoverzicht