Tweede wandelzoektocht KWB Oudenaarde

Na de succesvolle editie van vorig jaar, organiseert KWB Oudenaarde de tweede wandelzoektocht in het centrum van Oudenaarde. Onze zoektocht van 2 km lang wordt alweer een plezante, ontspannende en leerrijke activiteit voor jong en oud en het parcours is voor iedereen toegankelijk! Aan de hand van foto’s en vragen ontdekken jullie vele leuke weetjes en komen jullie op plaatsen die ...


Na de succesvolle editie van vorig jaar, organiseert KWB Oudenaarde de tweede wandelzoektocht in het centrum van Oudenaarde. Onze zoektocht van 2 km lang wordt alweer een plezante, ontspannende en leerrijke activiteit voor jong en oud en het parcours is voor iedereen toegankelijk!

Aan de hand van foto’s en vragen ontdekken jullie vele leuke weetjes en komen jullie op plaatsen die waarschijnlijk anders nog nooit opgevallen zijn. Nieuw dit jaar zijn de extra zoekopdrachten voor kinderen geboren vanaf 2003.

De zoektocht loopt van 1 mei tot en met 1 september 2017. Vragenbundels en deelnameformulieren zijn te verkrijgen in de toeristische dienst van Oudenaarde (zijkant van het stadhuis, ingang via Hoogstraat) tegen een prijs van € 5. De vragenbundel kan ook vooraf naar jullie opgestuurd worden.

Kies er een mooie dag uit, geniet van de wandeling en wie weet, kaap je wel één van de waardevolle prijzen weg (allemaal Oudenaarde-bons). De 2 hoofdprijzen hebben een waarde van elk €125. Eén hoofdprijs voor de speurneus met de meeste punten en eveneens één hoofdprijs voor het KWB-lid met de meeste punten. Onder de kids met de meeste juiste antwoorden, worden maar liefst 5 keer 2 cinematickets uitgeloot!

Heb je vragen of wens je verdere informatie? Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze site: www.kwb-oudenaarde.com Daar vind je alle verdere informatie terug en kan je ook terecht met al je vragen. Alvast veel zoekplezier en hopelijk tot binnenkort!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Dienst Toerisme
Hoogstraat 1, 9700 Oudenaarde -
Wanneer

tot

Organisatie
Prijs
€ 5.0