Speelplein ZAP

Tijdens de zomervakantie staan de deuren van Speelplein ZAP open voor kinderen van 3 t.e.m. 15 jaar (geboortejaar 2016 - 2004). Ook kinderen met een beperking zijn welkom (mits inschrijving via de website) Plezier staat centraal bij Speelplein ZAP. De kinderen mogen zelf bepalen wat ze doen, wanneer en hoelang ze dit doen. Op het speelplein is een ruim aanbod aan speelprikkels. De kinderen ...


Tijdens de zomervakantie staan de deuren van Speelplein ZAP open voor kinderen van 3 t.e.m. 15 jaar (geboortejaar 2016 - 2004). Ook kinderen met een beperking zijn welkom (mits inschrijving via de website)

Plezier staat centraal bij Speelplein ZAP. De kinderen mogen zelf bepalen wat ze doen, wanneer en hoelang ze dit doen. Op het speelplein is een ruim aanbod aan speelprikkels. De kinderen kunnen in het bouwdorp hun eigen kamp timmeren, op het go-cartsparcours racen tot aan de finish, hun creatieve talenten naar boven halen en nog veel meer. Er is geen tijd om zich te vervelen, de kinderen kunnen op elk moment van de dag speelgoed ontlenen in onze ZAP-winkel. Daarenboven staat een enthousiaste animatorenploeg klaar om de kinderen bij al deze activiteiten van te gekke speelimpulsen te voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Dé BroeBELschool
Wortegemstraat 14 - 18, 9700 Bevere (Oudenaarde) 50.8517744 - 3.5940398
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - vrijdag van 9:30 tot 16:00
Organisatie
Prijs
€ 8.0