SONS

SONS Deze vier gasten uit Melsele smeten hun fuzzy gitaren, pompende bas en knallende drums bij elkaar met de band SONS als resultaat. Psychedelische garagepunk, niet voor mietjes! Toen ze in 2018 één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting werden, raakte hun garagerockproject in een stroomversnelling en kregen ze de kans om op Rock Werchter en tal van andere grote festivals te spelen. Hun ...


SONS
Deze vier gasten uit Melsele smeten hun fuzzy gitaren, pompende bas en knallende drums bij elkaar met de band SONS als resultaat. Psychedelische garagepunk, niet voor mietjes!

Toen ze in 2018 één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting werden, raakte hun garagerockproject in een stroomversnelling en kregen ze de kans om op Rock Werchter en tal van andere grote festivals te spelen. Hun clubtour in 2018 was volledig uitverkocht en in het voorjaar van 2019 is het uitkijken naar hun debuutalbum.

Try-out voor hun AB show!

BØM
Een progressieve stoner band van eigen bodem. Hun repertoire bestaat uit lange, trage nummers met een complexe toets, vaak mysterieus en duister.

Het driekoppig Oudenaards power trio dat de gulden middenweg probeert te zoeken tussen psychedelische stoner en progrock.

Tickets
Voorverkoop - €13
Aan de kassa - €15

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Zaal Harmonie
markt 63 b, 9700 Oudenaarde 50.8436133 - 3.6033888
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 13.0