Museumnacht-Ename NOX.X

NOX.X is een cultuurfestival waarbij muziek uit verschillende genres, straattheater en andere kunsten kunnen aan bod komen. Nationale en internationale gerenommeerde groepen zijn reeds sinds 16 edities onze gasten geweest. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 5000 toeschouwers uit de Vlaamse Ardennen en omstreken. De toegang is gratis voor iedereen en is geschikt voor jong en oud. Ook de kinderen ...


NOX.X is een cultuurfestival waarbij muziek uit verschillende genres, straattheater en andere kunsten kunnen aan bod komen.
Nationale en internationale gerenommeerde groepen zijn reeds sinds 16 edities onze gasten geweest. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 5000 toeschouwers uit de Vlaamse Ardennen en omstreken. De toegang is gratis voor iedereen en is geschikt voor jong en oud. Ook de kinderen worden niet vergeten ! Dit jaar ontvangen wij onder meer Jean Blaute, Eric Melaerts en Jean-Marie Aerts. Hannelore Betert zal ook van de partij zijn. We hebben een vuurspektakel om middernacht. Cozin treedt op in onze kerk en we voorzien verschillende straattheatergroepen. Dit is maar een tipje van de sluier. Je kan ons volgen op onze website : museumnacht-ename.be, of op onze facebook. Op twaalf verschillende locaties in de dorpskern van Ename kan je alles zelf meebeleven. Het is een alternerend programma : om de 30 minuten kan je een nieuw spektakel zien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
dorp van Ename
Lijnwaadmarkt 20, 9700 Ename (Oudenaarde) -
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis