Los Del Trè - Gipsy

Los Del Trè ontstond in 2006 uit een tomeloos enthousiasme van Tom Van de Venne, Roel Van De Voorde en Ward Pauwels. Hun paden kruisten elkaar ergens in de gangen van het Brusselse Conservatorium en al snel werd duidelijk dat deze drie klassieke gitaristen een chemie deelden. De passie uitte zich via de Spaanse en Latijns-Amerikaanse tak van de klassieke muziek. Ondertussen hebben de heren ...


Los Del Trè ontstond in 2006 uit een tomeloos enthousiasme van Tom Van de Venne, Roel Van De Voorde en Ward Pauwels. Hun paden kruisten elkaar ergens in de gangen van het Brusselse Conservatorium en al snel werd duidelijk dat deze drie klassieke gitaristen een chemie deelden.
De passie uitte zich via de Spaanse en Latijns-Amerikaanse tak van de klassieke muziek. Ondertussen hebben de heren daar een ferme eigentijdse twist aan gegeven.
Volgend op hun succesvolle eerste theatertournee is het vingervlugge gitaartrio Los del Trè helemaal klaar om met hun nieuwe concertprogramma “Gipsy” andermaal het publiek te charmeren.
Het gekende kleurenpalet van klank en ritme in de flamencosfeer blijft voor een deel behouden, maar deze keer is er ook plaats en ruimte voor muziek en verhalen uit de zigeunercultuur.
Gipsy is meer dan zomaar een concert… het is een belevenis!

www.losdeltre.com

Met: Tom Van de Venne, Roel Van De Voorde en Ward Pauwels

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
CC De Woeker
Woeker 3, 9700 Oudenaarde -
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 15.0
Reservaties