Ledenfeest 2019

We zetten het jaar feestelijk in met ons ledenfeest op 17 februari in OC Sint-Vaast. Kom mee luisteren naar de meeslepende verhalen van meestervertelster Hilde Rogge, maak zelf je cocktail of mocktail en geniet van een hapje en een drankje. Dit alles voor 5 euro per persoon. Inschrijven is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt! Feesten jullie mee? We zetten 2019 feestelijk in! We werken met ...


We zetten het jaar feestelijk in met ons ledenfeest op 17 februari in OC Sint-Vaast. Kom mee luisteren naar de meeslepende verhalen van meestervertelster Hilde Rogge, maak zelf je cocktail of mocktail en geniet van een hapje en een drankje. Dit alles voor 5 euro per persoon. Inschrijven is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt! Feesten jullie mee?

We zetten 2019 feestelijk in! We werken met een doorschuifsysteem: kinderen en ouders kunnen mocktails en cocktails maken en van meestervertelster Hilde Rogge vertelt de mooiste verhalen. Je kan ook lekker babbelen met je vrienden terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Inschrijven is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt!

Waar
OC Sint-Vaast
Oudstrijdersstraat 89, 9700 Nederename 50.8659428 - 3.634876
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Gezinsbond Nederenamevolkegem
Prijs
€ 5.0
Reservaties
Contact
gezinsbondnev@gmail.com
Telefoonnummer: 055 31 58 84