Het Groot Dictee Heruitgevonden

‘Het Groot Dictee heruitgevonden’ is een idee van de Stedelijke Bibliotheek van Mechelen. Op 7 december 2018 om 20 uur wordt het gespeeld in meer dan zestig bibliotheken tegelijk. Ook de bibliotheek van Oudenaarde doet mee. Op hetzelfde moment wordt hetzelfde taalspel gespeeld, met dezelfde tekst. Het gaat niet alleen om correct spellen. In plaats van abracadabra staan taalplezier en ...


‘Het Groot Dictee heruitgevonden’ is een idee van de Stedelijke Bibliotheek van Mechelen. Op 7 december 2018 om 20 uur wordt het gespeeld in meer dan zestig bibliotheken tegelijk. Ook de bibliotheek van Oudenaarde doet mee.
Op hetzelfde moment wordt hetzelfde taalspel gespeeld, met dezelfde tekst.
Het gaat niet alleen om correct spellen. In plaats van abracadabra staan taalplezier en creativiteit centraal. Om te winnen heb je fantasie en taalvaardigheid nodig en omdat het aan het eind heel spannend wordt, spelen ook de zenuwen een rol. Alles draait om een grappige tekst, geschreven door de jonge auteur Ans De Bremme. Voorlezer in de bibliotheek van Oudenaarde is auteur Piet De Loof.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
bibliotheek Oudenaarde
Markt 35, 9700 Oudenaarde 50.842608 - 3.6040124
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis