Cie. Side-Show - Mirror, Mirror / Spiegel im Spiegel

Weerspiegelingen slaan de illusie aan diggelen, maken zichtbaar wat verborgen is, onthullen wat heimelijk gebeurt. Side-Show maakt met Spiegel im Spiegel het tweede luik van wat moet uitmonden in de trilogie van de verbeelding. De spiegel begrenst je kijkervaring als toeschouwer, maar schenkt je tevens de vrijheid om zelf het standpunt van het gezichtsbedrog te bepalen. Wat is reflectie, wat ...


Weerspiegelingen slaan de illusie aan diggelen, maken zichtbaar wat verborgen is, onthullen wat heimelijk gebeurt.
Side-Show maakt met Spiegel im Spiegel het tweede luik van wat moet uitmonden in de trilogie van de verbeelding. De spiegel begrenst je kijkervaring als toeschouwer, maar schenkt je tevens de vrijheid om zelf het standpunt van het gezichtsbedrog te bepalen. Wat is reflectie, wat is perceptie, wat is de realiteit?
Zes artiesten spiegelen je een krachtig visueel universum voor waarin circus, dans, theater en plastische kunsten samenkomen in een poging om de werkelijkheid onderuit te halen, maar vooral ook om menselijke kwetsbaarheid bloot te leggen.
Cie Side –Show genoot met het eerste deel uit dit voorziene drieluik “Wonders” van de toffe reacties van een heel enthousiast Woekerpubliek.

Performers: Aline Breucker, Quintijn Ketels, Philippe Droz, Elsa Bouchez, Kritonas Anastasopoulos en Lito Anastasopoulou
Kostuums en scénografie: Aline Breucker
Geluidsontwerp: The Social Sanity
Choreografisch advies: German Jauregui
External eyes & dramaturgisch advies: Michel Bernard, Mui-Ling Verbist en Guy Dermul
Techniek: Leonard Clarys en Klaas Trekker
Spreiding: Emma Ketels
Coproductie: Theater Op de Markt - Dommelhof, Perplx, GC De Kriekelaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
CC De Woeker
Woeker 3, 9700 Oudenaarde -
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Thema
Prijs
€ 15.0
Reservaties