Beleef Oudenaarde - KRAS & WIN VAN 25/02 TOT 02/04

De lente in Oudenaarde kleurt dit jaar fris muntgroen. Het nieuw opgerichte centrummanagement ‘Oudenaarde Winkelstad’ pakt SAMEN met de 300 ondernemers van Oudenaarde Centrum voor het eerst uit met een grootscheepse ACTIE. Oudenaarde is immers een bruisende stad, een winkelstad, een fietsstad, een stad waar je moet zijn. De actie wil hier voluit op inzetten! Ook al moeten nog een aantal hindernissen door de heraanleg van de markt overwonnen worden, wie langs de zuidwestkant binnen komt, kan het nu al zien: we krijgen een prachtige markt!

Onder de noemer #beleef Oudenaarde KRAS&WIN kan iedereen van 25/02 tot 02/04 bij alle ondernemers van Oudenaarde Centrum - bij aankoop - een kraslot ontvangen. Wie na het krabben een kanshebbend lot heeft, komt in aanmerking om de hoofdprijs of een van de tientallen prijzen uit een prijzenpot van maar liefst 20.000€ te winnen.
Het startschot wordt gegeven op 25/02, niet toevallig de opening van het Wielerseizoen, maar ook van het lente-, en modeseizoen’ 17. Hoogtepunt zijn de 2 shoppingweekends, 11- 12/03 en 18-19/03. Heel veel winkels zijn dan ook op ZONDAG OPEN en heten u samen warm welkom. Feestelijk einde is het weekend van De Ronde van Vlaanderen (02/04), want Oudenaarde LOVES de Ronde. Kom ook dan de sfeer snuiven en scoor de laatste krasloten.

Hoe meer lotjes u kan verzamelen, hoe meer kans op een prijs!

OUDENAARDE wordt van 25/02 tot 02/04/2017 het centrum WAAR U MOET ZIJN.
De start van de voorjaarsklassiekers SAMEN met het begin van deze actie brengt ook meteen de RONDE-sfeer in en rond Oudenaarde.
De stad zal helemaal fris muntgroen kleuren door het nieuwe en vrolijke logo dat aan alle 300 etalages zal prijken. In een vruchtbare samenwerking met Grafica is voor een BUTTON met vrolijke FIETS/SMILEY gekozen. De muntgroene kleur staat voor lentefris. De glimlach wil het gevoel weergeven van een stad waar het fijn vertoeven is. De fiets is een link naar De Ronde, én naar de sportievelingen onder ons. Door de knipoog worden echter ook de minder sportievelingen aangesproken.
De knipoog is eveneens een link naar de KRAB&WIN loten, “misschien heeft u wel gewonnen”. De button met de boogjes
verwijst naar het landschap van de Vlaamse Ardennen, het landschap van de Ronde van Vlaanderen. Want, letterlijk als een hapje uit de koek, -Oudenaarde kan niet zonder de Ronde en de Ronde niet zonder Oudenaarde- en maakt ook de Rondesticker deel uit van het logo.

CONCREET:
De actie sluit af op 02 april, de trekking wordt voorzien op donderdagavond 6 april. Alle kanshebbende loten dienen voorzien te worden van de persoonlijke gegevens van de eigenaar en terug bezorgd aan de respectievelijke ondernemer/winkelier of binnengebracht in de Dienst voor Toerisme. Uit deze loten worden de winnaars getrokken.
Wie bij de gelukkigen is wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De volledige lijst zal ook verschijnen op de website van de stad, onder het item KRAS&WIN.

PRIJZEN:
Geen mooiere hoofdprijs denkbaar voor een ACTIE met een fiets in het logo: dankzij de bereidwilligheid van WHEELPALACE en THOMPSON is een gepersonaliseerde fiets ter waarde van 3.000€ de hoofdprijs van deze actie.
WHEELPALACE is de fietsenzaak voor de Vlaamse Ardennen en omstreken. Dina & Lieven staan al ruim 25jaar paraat om sportievelingen met raad en daad bij te staan bij de aankoop van een nieuwe fiets. Dankzij hun jarenlange ervaring is dit het juiste adres voor een goeie keuze. De elektrische fiets zit momenteel fel in de lift. Wheelpalace is helemaal mee met deze trend en biedt u de beste merken aan in dit gamma.
Wheelpalace is ook een dynamisch bedrijf dat actief wil bijdragen aan de verdere vooruitgang van onze Stad.

Als centrummanagement zijn wij opgetogen over deze samenwerking.

THOMPSON is een Belgisch familiebedrijf in 1921 opgericht door Hector De Smet in de stad Geraardsbergen. Van bij het begin was het de bedoeling een hoog kwalitatieve fiets volledig zelf te produceren. 90 jaar en 4 generaties later is deze ideologie ongewijzigd. Thompson ontwerpt en produceert, als enige Belgische bedrijf nog, een volledig gamma fietsen; mountainbikes, cross-, sport-, raceen stadsfietsen, en recent toegevoegd, de elektrisch aangedreven fiets. Bekende wielrenners, zoals onder andere Briek Schotte en Roger De Cock hebben grote zeges behaald op een Thompson Fiets. In de montagehal in Lessines, zetten een 30-tal werknemers zich dagelijks in om de Thompson-fietsen met de grootste zorg te monteren. Alle carbon fietsframes worden in huis gelakt. Thompson werkt hiervoor met een ‘Be Creative’ systeem. Dit maakt het mogelijk om een persoonlijke kleurstelling of lay-out voor elke fiets op zich te ontwerpen. Als kers op de taart kan een koper zijn fiets ook ‘signeren’ door zijn eigen naam op het frame te laten zetten. Een bijzondere optie die ook geschonken aan de winnaar van de hoofdprijs!

ANDERE PRIJZEN: een ‘Oudenaards biermenu’ voor 2 personen, een overnachting met welness voor 2 personen, aankoopbonnen van 1.000€, 500€, 250€ + waardevolle prijzen geschonken door de Oudenaardse ondernemers zelf. In totaal ter waarde van 20.000€.

Markt

Markt
OudenaardeOost-Vlaanderen, Vlaanderen 9700
België
Terug naar nieuwsoverzicht