Nieuws

Zowel voor als achter de schermen is het stadsbestuur steeds blijven verder werken aan de ontwikkeling van recreatief verblijf op de terreinen van de vroegere Kompascamping aan de Donkvijver.
De stad heeft in Roompot Vakanties een ervaren en betrouwbare partner gevonden die enthousiast is om deze ambitie mee uit te werken.

Na een open oproep, diende Roompot Vakanties een uitgewerkt masterplan in voor de ontwikkeling van het hele gebied. In een eerste fase gaat de kandidaatstelling over de bouw van zo’n 100 vakantiehuisjes, de aanleg van vaste plaatsen voor mobilhomes en ook de ontwikkeling van meer dan 30.000 m2 groenruimte.

Deze mogelijke samenwerking zou een enorme boost betekenen voor het verblijfstoerisme in de Vlaamse Ardennen en ook de positieve impact op de lokale economie is niet gering. Zowel de stad als ook Roompot zetten trouwens sterk in op de duurzaamheid van het project met bijvoorbeeld bijzondere aandacht voor de biodiversiteit, een groene omgeving en faciliteiten voor fietsers.

Tentoonstelling GRANDIOOS GROEN, EEN VERRASSENDE VERZAMELING WANDTAPIJTEN

22 april tot 1 oktober 2017  

Oudenaarde, wandtapijtenstad

Bezoek één van de oudste molens van het land in Vlaanderens mooiste landschap.