Stad oudenaarde

Open Bedrijvendag

Open Bedrijvendag zondag 6 oktober 2013: 

 Deelnemende bedrijven 

Uitvaartzorg D’Hondt

Gentstraat 82 te Oudenaarde

www.uitvaartmetstijl.be

U bent welkom voor een bezoek aan het uitvaartcentrum, voor én achter de schermen.

Een stijlvol afscheid, een perfecte dienstverlening, discreet, persoonlijk en verzorgd, daar staat uitvaartzorg D’Hondt garant voor.


Captains of Printing

Arend De Keyserestraat 6 te Oudenaarde

www.captainsofprinting.be

Van klein tot groot, van dun tot dik, van weinig tot veel. Captains of Printing drukt het allemaal en voor iedereen!

NV Van Dorpe

Westerring 3 te Oudenaarde

http://nl.toyota.be/site_tools/language/portal.tmex?path=/vandorpeoudenaarde

Maat kennis met de hybride-technologie en ontdek de milieuvriendelijke denkwijze van Toyota. Zie hoe belangrijk een goed onderhouden wagen is, en ervaar de gouden handen van een koetswerkhersteller.

 

Alvey

Ankerstraat 26 te Oudenaarde

www.alvey.be

Zonder dat u het weet, komt u Alvey automatisch tegen in het dagelijkse leven. Of het nu melk, yoghurt, cola, water, koffie, diepvriesgroenten of kranten zijn, de kans is heel groot dat ze door onze machines zijn behandeld. Alvey is specialist in op maat gemaakte industriële automatisatieprojecten.

Openbedrijvendag is het ideale moment om een volledig werkend systeem te komen bekijken. Dat is best wel indrukwekkend!


Schrijnwerkerij Roos

Gentstraat 33 te Oudenaarde

http://bvba-roos.be

95 jaar ervaring, doorgegeven van vader op zoon. Van ambachtelijke schrijnwerkerij uitgegroeid tot uw partner voor verbouwingen, nieuwbouw of renovatie. Van afbraak tot afwerking, schrijnwerkerij Roos staat u bij met vakkennis en ervaring.

Brouwerij Smisje

Driesleutelstraat 1 te Oudenaarde

http://www.smisje.be

Brouwerij Smisje is een jonge en kleine ambachtelijke brouwerij die bieren brouwt als Smiske en Smiske bruin met Belgische hop. Bruin bier is een typisch product voor Oudenaarde. De specifieke eigenschappen, nl. de bruine kleur en de veeleer karamel-bittere of zurige smaak, worden toegeschreven aan het gebruik van Oudenaards water. Kom kijken én proeven!

Groep Cnudde – Lucaplast

Lindestraat 29 te Oudenaarde

http://www.cnuddebvba.be/groep-cnudde.aspx

Groep Cnudde  realiseert   een bloeiend resultaat  en ze kunnen beroep doen op heel  vakkundig personeel. Daardoor zijn  ze  een gevestigde waarde geworden in hun streek , met als focus totaalrenovaties. In de toekomst zijn er nog plannen voor het oprichting van een toonzaal  en naar hun klanten toe streven ze dagelijks naar een goeie kwaliteit  en service.

Optiek Van Ommeslaeghe

Nederstraat 20 te Oudenaarde

www.vanommeslaeghe.be

Optiek Van Ommeslaeghe staat al meer dan 50 jaar gekend voor zijn vakmanschap en uitstekende service. Kom een kijkje nemen achter de schermen van onze hedendaagse optiekzaak en ontdek de hoogtechnologische slijpmachine, refractie- en centreeraparatuur. Ervaar het zicht door topverrekijkers en telescopen.

’t Oorhuis

Markt 10 te Oudenaarde

http://www.oorhuis.be/oorhuis

Wij bieden onderzoek, advies en begeleiding voor personen met of zonder gehoorproblemen. In elk hoorcentrum van ’t Oorhuis is er steeds een audioloog aanwezig voor een informatief gesprek en een vrijblijvende gehoortest.

Tuboma

Gentstraat 198 te Oudenaarde

http://www.tuboma.be

Tuboma, de specialist in verkoop en verhuur van tuin- en bouwmachines, eigen hersteldienst. Alle te huren machines zijn eveneens te koop bij Tuboma.

Aarova

Industriepark De Bruwaan 45 te Oudenaarde

http://www.aarova.be

AAROVA beschikt over een modern en ruim machinepark. De medewerkers kunnen onder meer instaan voor tapijt, zeefdruk, confectie, montage, handling en onderhoud.

Sonobo

Industriepark De Bruwaan 14A te Oudenaarde

www.sonobo.be

Vraag je je af hoe ramen en deuren in kunststof gemaakt worden? Wat zijn de mogelijkheden? Welke beglazing kies je? De medewerkers van Sonobo begeleiden u door het productieproces en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Profiteer van de speciale voorwaarden die enkel geldig zijn op Open Bedrijvendag!

  

Janssens & Janssens

Industriepark De Bruwaan 14 te Oudenaarde

http://www.janssensenjanssens.com

 De groep JANSSENS EN JANSSENS is als algemene houthandel gespecialiseerd in alle hout, platen & interieurafwerking.  Wij verzagen, schaven, plakken af en leveren aan huis. U kan bij ons terecht voor een ruim assortiment in parket & laminaatvloeren en plafonds.  Voor de tuin kan u bij ons kiezen uit allerlei soorten tuinhout, afsluitingen, speeltuigen en terrasplanken.  Bovendien is er bij ons een mooie keuze aan wandbekleding en binnendeuren naar ieders smaak en budget.

HHP

Industriepark De Bruwaan 19 te Oudenaarde

http://www.hhp.be

 De firma HHP heeft jaren ervaring met de ontwikkeling en verkoop van medische producten en is de grootste verkoper van medische massageproducten.  Duizenden tevreden klanten over de hele wereld profiteren van onze producten die allemaal in Duitsland gemaakt worden. Zo garanderen wij de beste kwaliteit conform de Duitse wetgeving inzake medische producten

Enjoy Today

Meldenstraat 45 te Oudenaarde

www.enjoytoday.be

 Vergaderen, feesten en logeren in een sfeervolle luxueuze vierkantshoeve. Maak kennis met de gloednieuwe vergaderzalen, feestruimte met zicht op de natuur en de luxueuze B&B. Kom diverse activiteiten beleven: o.a. omgaan met stress, goochelworkshop, teambuilding activiteiten, …

Gevangenis

Bourgondiëstraat 6 te Oudenaarde

http://justitie.belgium.be/nl/themas_en_dossiers/gevangenissen/belgische_gevangenissen/gevangenissen/meer_info/oudenaarde

 De gevangenis van Oudenaarde dateert van 1919 en is een van de laatste gevangenissen die volgens het Ducpétiauxmodel (stervorm) werd gebouwd. De inrichting biedt plaats aan 132 gedetineerden. Gedetineerden kunnen werken binnen de huishoudelijke of onderhoudsdiensten van de gevangenis. In de kleermakerij maken zo’n 16 gedetineerden broeken, vesten en hemden voor de Belgische gedetineerden en werkkledij voor het technisch personeel. Daarnaast versnijden en verpakken een 20-tal gedetineerden poetslappen en werken een 30-tal gedetineerden voor externe bedrijven.

Brandweer

Bedrijvenpark Coupure 21 te Oudenaarde

http://www.oudenaarde.be/nl/inwoners/bestuur/Veiligheid/brandweer.html

http://www.bw-oudenaarde.be
In de namiddag kan u een blik achter de schermen werpen van de supermoderne en volledig uitgeruste brandweerkazerne.

 

Website: Open Bedrijvendag.