×

Welkom op politiek sportdebat van BESP

Woensdag 5 juni

Op woensdag 5 juni organiseert de kernraad van het Oudenaards Beweeg- en Sportplatform een politiek debat over sporten en bewegen in Oudenaarde. Sportjournalist Maarten Vangramberen zal het debat modereren. 

--

Wat

Vangramberen legt politici van de partijen Iedereen 9700, N-VA, Meer dan Groen, Open VLD en Vlaams Belang onder meer de vragen voor die jullie via de online bevraging instuurden. Kernthema’s zijn de sportinfrastructuur van onze stad, ondersteuning van sportverenigingen, sportstimulansen, participatie en samenwerking.

--

Praktisch

De debatavond zelf vindt plaats op woensdag 5 juni om 19 uur in CC De Woeker, De Woeker 5. Aansluitend is er een receptie en netwerkmoment voorzien. Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven is wel nodig via oudenaarde.be/sportplatform.

---

BESP

Het politiek sportdebat vindt plaats binnen het Beweeg- en Sportplatform van Oudenaarde. Dat platform wil iedereen met een hart voor sport en bewegen in Oudenaarde samenbrengen, informeren en betrekken bij het sportbeleid van de stad. Zo vinden er meerdere keren per jaar bijeenkomsten plaats waarop aanwezigen advies kunnen uitbrengen dat wordt overgemaakt aan het stadsbestuur. Je kan zelf kiezen hoe vaak je vrij uitsluit bij een bijeenkomst van het BESP. Iedereen is van harte welkom.