Stad oudenaarde

Feest in het Park

16/08/2012

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 augustus kan je op het festivalterrein aan de Donkvijvers genieten van de 17de editie van Feest in het Park

Van donderdag 23 augustus tot en met zondag 26 augustus kan je op het festivalterrein aan de Donkvijvers genieten van de 17de editie van Feest in het Park. De affiche is te omvangrijk om alle namen hier op te noemen. We verwijzen graag door naar www.feestinhetpark.be.
Belangrijkste verkeersmaatregelen tijdens de opbouw- en afbouwfase:

  • Het verkeer in de Minderbroedersstraat verloopt op verplaatste rijvakken, vanaf het kruispunt met de Westerring (N60) tot net voorbij het festivalterrein. De snelheid wordt er beperkt tot 30 km per uur.
  • Er is een stilstaan- en parkeerverbod aan beide zijden van de Minderbroedersstraat vanaf de oprit met de N60 tot de op- en afritten met de Donkstraat.

Belangrijkste verkeersmaatregelen tijdens de festivalfase (22/8 om 19 uur tot 27/8 om 16 uur):

  • Er is een toegangsverbod voor alle bestuurders (uitgezonderd plaatselijk verkeer) in de Minderbroedersstraat tussen de afrit van de N60 (komende vanuit richting Gent) en de Kortrijkstraat. De verkeersafwikkeling gebeurt als volgt:

o Het verkeer komende van Wortegem-Petegem kan enkel tot aan bedrijvenpark Coupure. Er is geen doorgang naar het centrum van Oudenaarde
o Het verkeer komende van Oudenaarde verloopt op de linker rijstrook van de Minderbroedersstraat, via bedrijvenpark Coupure tot aan de Donkstraat en verder opnieuw via de Minderbroedersstraat tot aan de Kortrijkstraat.

  • Er is een toegangsverbod voor alle bestuurders op de afrit ‘Oudenaarde centrum’ voor alle verkeer komende uit de richting Ronse. De wegomlegging voor het verkeer van Ronse en Kluisbergen wordt aangeduid aan de rotonde in Leupegem.
  • Er is toegangsverbod voor alle bestuurders, uitgezonderd plaatselijk verkeer, in de Meerspoort (kant PIVA), omdat de camping zich achter de school bevindt. De bewoners van de Meerspoort, hun bezoekers en de hulpdiensten zullen altijd worden doorgelaten.

Twitter tijdens Feest in het Park
Feest in het Park zal via zijn twitteraccount @FeestinhetPark en de politie zal via zijn twitteraccount @PzVlaArdennen tijdens de festivaldagen info meegeven over het reilen en zeilen op het festival. De organisatie zal het vooral hebben over de programmatie, over de optredens zelf, terwijl de politie vooral info zal geven over mobiliteit, over aanrijroutes en over mogelijke veiligheidsproblemen. De politie geeft ook tips mee over de beste rijroutes tijdens piekmomenten van het festival. Die informatie wordt gegeven met #FihP12.
De twitteraccount van de politie is geen communicatiemiddel voor noodoproepen. Daarvoor moet er gebeld worden naar 101.

Geniet van een fantastisch Feest in het Park!
 

Terug naar overzicht