Wil ook jij een chalet uitbaten op de kerstmarkt?

Van 15 tot en met 24 december organiseren we opnieuw een grote, sfeervolle kerstmarkt op de verschillende pleinen in het centrum: de Markt, de Kleine Markt en het Droesbekeplein.

En dit jaar is ook de ijspiste opnieuw van de partij!

Het stadsbestuur biedt alle Oudenaardse verenigingen én handelaars de mogelijkheid zich kandidaat te stellen om een chalet uit te baten, hetzij in de periode van 15 tot 19 december, hetzij in de periode van 20 tot 24 december. In het weekend moeten de chalets verplicht open gehouden worden, op weekdagen is er geen verplichting maar mag het natuurlijk wel (graag zelfs!).

Toekenning van de chalets zal gebeuren op basis van de diversiteit van het aanbod en op basis van het tijdstip van inschrijving. Niet alleen snel zijn is dus de boodschap; laat ook jullie creativiteit de vrije loop om niet enkel eten en drinken aan te bieden maar ook leuke en originele (geschenk-)artikelen. Vorig jaar viel het gevarieerde aanbod heel erg in de smaak bij de bezoekers!

Oudenaardse handelaars en verenigingen krijgen voorrang op kandidaten van buiten de stad.

Geïnteresseerden kunnen zich via het onderstaand formulier kandidaat stellen t.e.m. 15 oktober 2017.
(Inschrijvingen die ons na deze datum bereiken worden niet weerhouden. U ontvangt een mail ter bevestiging van uw inschrijving, mocht u niet direct reactie ontvangen contacteer ons gerust telefonisch om er zeker van te zijn dat wij uw inschrijving goed ontvangen hebben.)

Inschrijvingen en meer info: evenementen@oudenaarde.be / 055 31 72 51

Terug naar nieuwsoverzicht