Tijdelijke invulling site Saffres

Heb jij een goed idee?

Zoals je misschien al gehoord hebt, wordt de voormalige Saffres-Frères-site binnenkort omgevormd tot een bloeiende woonbuurt. Re-Vive, een projectonwikkelaar uit Gent, kocht de Saffres-Frères-site en wil hier binnen enkele jaren starten met een duurzaam woonproject. Er komen woningen, appartementen, commerciële ruimtes, co-working spaces en horeca. Dit allemaal in een groene, autoluwe buurt.

In afwachting van de sloop en de heropbouw van de site, probeert Re-Vive telkens te zorgen dat de ruimtes tijdelijk gebruikt kunnen worden voor allerhande leuke, interessante, sportieve of creatieve activiteiten.
Naar aanleiding hiervan is Re-Vive dan ook op zoek naar initiatieven!
Re-Vive heeft reeds ervaring met tijdelijke invullingen op andere sites. Leuke voorbeelden hiervan vind je op hun website. Belangrijk is dat de activiteiten een publiek karakter hebben. Dat bezoekers hier bijvoorbeeld kunnen sporten, elkaar ontmoeten, tuinieren en buurtactiviteiten organiseren zoals een picknick, marktje of openluchtcinema in de zomer.

Heb je een tof idee dat je al een tijdje wil uitwerken maar waar je geen ruimte voor vindt? Ken je anderen die hier interesse in hebben? Re-Vive hoort graag van jou! Stuur gerust een mailtje naar roxanne@revive.be

Terug naar nieuwsoverzicht